Akce Tričko + ponožky ZDARMA → Použi kód LADINAMTO

Fusakle + Jameson = Ta pravá spolupráce

2 November, 2020 

Že umí irská whiskey Jameson zahřát zevnitř? To je známá věc! Kdo by ale byl tušil, že spolu jednou spojíme síly a vytvoříme speciální dárkové balení? Několikaměsíční přípravy na podzimní kampaň konečně dozrávají a sklizeň naší spolupráce můžete ochutnat a navléct i Vy. Fusakle nyní naleznete připevněné k lahvi Jameson jako dárek! Od října ve vybraných prodejnách po celé České republice a až to půjde, doputují také do vybraných barů.

Dvojité potěšení

Vlastně je to příznačné. Jameson potěší na chuť, Fusakle na omak. A na zimu je třeba se pořádně pojistit. O Vánocích máme dárků až nad hlavu, Jameson proto rozdává nadílku už od října. A jak taková nadílka vypadá? Jako šestnáct vzorů Fusaklí s prvky vizuálního stylu Jameson. V barevné paletě červené, zelené, béžové a černé představuje témata a nadhled značce blízké.

Vyjádři se Fusaklema

Fusakle Jameson zdobí krátké hlášky, kterým nechybí nadhled a vtip. Irská whiskey Jameson se pyšní svou jemností (J jako jemná), podporuje barber shopy neboli pánská holičtsví (To bylo o fous) i pořádnou muziku (Sock ‘n‘ Roll). Když se dostane do „Patové situace“, zachová chladnou hlavu a řekne jen: „Keep calm and Jameson“. Nezapomíná na humor ani své české fanoušky (Do sandálů). Ponožky nejsou pouhou reklamou, naopak. Logo Jameson zanechává na Fusaklích pouze nenápadný podpis.

Kam pro ponožky?

Zkuste Billu, hypermarkety Albert, Lidl, Makro nebo třeba Rohlik.cz po celé České republice. Více se dozvíte na oficiálním profilu Jameson Irish Whiskey na Facebooku.

Spolupráce v číslech

  • 4 měsíce příprav (červen až září 2020)
  • 70 000 kusů ponožek
  • 16 vzorů Fusaklí s vtipnými hláškami
  • 4 barevné odstíny (zelená, červená, béžová a černá)
  • 2 operační střediska (Banská Štiavnica a Praha)
  • Nespočet emailů a telefonátů :)

Jak navázat spolupráci?

Chtěli byste své zákazníky potěšit i Vy? Napište naší Paule Ďuranovej na obchodak@fusakle.sk a domluvíme spolupráci. :) Specializujeme se na ponožky, ale umíme také trička a roušky.