Akce Tričko + ponožky ZDARMA → Použi kód LADINAMTO

Nevzdávejme se!

7 April, 2020 

Jediný způsob, jak zdolat tuhle krizi, je pomoct si navzájem. Já chráním tebe, ty chráníš mě. Jednoduché heslo, které i dnes platí na 100%. A ukazuje, že opravdu víme, co je to sounáležitost.

Věřím, že díky lidskosti a slušnosti se nám podaří tuhle pandemii porazit a naše životy vrátit do normálu. Nabízíme pomoc s nákupy, dodržujeme rady odborníků, dezinfikujeme své vchody a brány, nebo šijeme roušky pro ty, co je nemají. Může to být cokoliv.

Také naši kolegové a jejich rodiny začali doma šít ochranné roušky. Ty rozdáváme tam, kde jsou potřeba. Několik desítek jsme jich už odnesli lidem bez domova do sdružení Vagus.

Roušky jsme také darovali přepravní službě Nemocnice s poliklinikou v Levici, protože jim chyběly.

Městské části Ružinov jsme věnovali 500 párů Fusaklí, ze kterých vyrábějí roušky do nemocnic i pro seniory.

Několik jsme jich rozmístili po Bratislavě, ať se dostanou k těm, kteří je doteď nemají.

Tahle krize však zasáhla výrazně i nás. Děláme, co se dá, abychom udrželi celou výrobu v Čechách a na Slovensku a pokračovali dál. Nechceme dělat kompromisy, chceme zůstat slovensko-českou značkou.

My pomáháme vám a vy můžete pomoct nám. Dáváme práci víc než stovce lidí v Čechách a na Slovensku. Koupě jakéhokoliv našeho produktu dává šanci přežít někomu ve svém okolí. Ten zas může pomoci někomu jinému. Podáváme to dál. Tak hlavu vzhůru a pojďme na to. Vždyť velké věci se skládají z maličkostí.