Akce Tričko + ponožky ZDARMA → Použi kód LADINAMTO

Proč se Fusakle mění?

17 September, 2018 

I díky tobě se povedlo projekt „Fusakle“ zrealizovat. Už čtyři roky spolu šíříme radost a snažíme se z našeho okolí udělat lepší místo pro život.

Ať už tím, že podporujeme domácí výrobu, vytváříme úsměv na tvářích okoloexistujících, pracujeme s dětmi a školami, oprašujeme tradice a historii, pomáháme znevýhodněným, nebo měníme strach ze změny na radost z nových možností.

Vždy jsme chtěli být poctivou lokální značkou v rámci Česka i Slovenska. Stavíme na tom dobrém, co jsme tu kdysi měli. A na tom chceme budovat to dobré, co tu máme dnes a můžeme mít v budoucnu. Dokázali jsme, že když spojíme síly, dokážeme hodně věcí zrealizovat. A teď se nám otevírají další možnosti.

V rámci Česka a Slovenska je velké množství šikovných lidí. A po „Fusaklích“ chceme podpořit i jiná odvětví, která se tu kdysi dělala dobře. Proto se těšíme na nové spolupráce, které právě rozbíháme v rámci obou zemí. Přibydou nové parádní výrobky z výhradně domácí produkce. A to znamená další práci pro místní, další možnost šířit radost. Právě proto, aby naše snaha byla srozumitelnější a jasnější, jsme chtěli přizpůsobit i naši identitu.

Vizuálně jsme se přihlásili právě k období, kdy se i přes izolaci dělaly světové výrobky a designy. Právě z těchto kořenů čerpáme zkušenost a poctivost a spojujeme je s nadčasovostí a vizí udržitelnosti lokální výroby. Tradici bude reprezentovat právě nový vizuál loga. Současnost a budoucnost bude reprezentovat terč vytvořený z barev spojujících Česko a Slovensko.

Prostřednictvím tohoto terče budeme propojovat jednotlivé produkty, aby bylo každému hned jasné, že jde o náš domácí výrobek. Postupně začneme představovat všechny nové spolupráce a vizuály. Každý může být toho součástí, protože část vizuálů a designů budeš moct navrhnout i ty. Těšíme se na všechno, co nás čeká. Bude to „pecka“ a spolu vytvoříme spoustu dobrých věcí.