Akce Tričko + ponožky ZDARMA → Použi kód LADINAMTO

Sbal se a vypadni!

17 September, 2018 

Trošku expresivně, ale to je v podstatě „message“, kterou dávám všem. Mladým, starým, „se závazky“, svobodným, … Pokud opravdu nemáš zásadní překážku v cestování, neseď na zadku a jdi se podívat za humna.

A proč vlastně? Protože najednou zjistíš, že i za těmi humny je svět a lidé. Možná je někdy jiný a poznáš něco nového. Možná je horší než tvoje humno a začneš se dívat na věci doma úplně jinak. Možná se ti tam zalíbí víc než doma a možná tam dostaneš nápad, který změní celý tvůj život.

Díky cestování jsem dostal nápad na svoje dva byznysplány – bistro MoshiMoshi (ve Švédsku, kde suši bistra byla levnější, čerstvější a lepší než mekáč) a Fusakle (odevšad jsem si chtěl dovézt suvenýr, ale nesnáším lapače prachu, proto jsem hledal vždy něco praktického, jako například ponožky), které jsem oba realizoval doma na Slovensku.

Na cestách jsem poznal mnoho lidí a ukázal jim Slovensko, díky čemuž šíří své nadšení z naší země i tam, kde by za normálních okolností o nás ani neslyšeli. Naučil jsem se postarat sám o sebe, naučil jsem se pokoře, poznal jsem sám sebe, začal jsem si vážit sám sebe, ale hlavně jsem si otevřel mysl a přestal se bát nových věcí a změn. A tento pocit bych přál každému, protože to je neskutečně osvobozující.

U nás se lidé hodně bojí. A bojí se téměř všeho. Když se má něco změnit, myslíme si, že změna znamená a priori něco špatného. A proto u nás máme stále mnoho problémů zděděných z minulosti, protože než si zvykneme na něco nového, trvá to zbytečně dlouho. Z tohoto pocitu vznikl i nápad s „Fusaklami“. Trochu lidi uvolnit, otevřít jim mysl, možná je inspirovat. A ono se to malými kroky daří.

Na úplném začátku si někteří nedokázali představit nosit pestrobarevné ponožky. A když zažili pozitivní reakce okolí, najednou začali sami vyhledávat nové kombinace a vzory. A to je to, v čem bychom chtěli pomoct. Pomoct se uvolnit a hlavně šířit radost. Proto pokud můžeš, jeď ven a porozhlédni se. V dnešní době je tak jednoduché a levné cestovat. Je to jen o naší pohodlnosti a odhodlanosti. Změní ti to život. To ti garantuji!