Akce Tričko + ponožky ZDARMA → Použi kód LADINAMTO

Proč najednou trička, čepice a tašky Fusakle?

5 December, 2018 

Protože je tu tolik šikovných lidí, o kterých se tak málo ví a můžou být inspirací pro ostatní!

A protože tady v Československu máme takový hloupý zvyk prezentovat jen špatné zprávy, my jsme se rozhodli prezentovat právě ty dobré, které si zaslouží být objeveny a podpořeny. Všechno doplňkové zboží, které k našim „Fusaklím“ představíme, není naše vlastní výroba. Taky proč ano? My máme dost vlastní práce s našimi ponožkami a chceme se stát špičkou v tomto segmentu.

Tak je tu například jeden Aleš, který si řekl, že chce dělat kšiltovky s dřevěným kšiltem, a tak se do toho pustil a po roce zařizování a vývoje vytvořil svoji značku parádních, na Slovensku šitých kšiltovek capica.sk.

Nebo například věděli jste, že na Slovensku máme tiskárnu na potisk textilu, která jako jediná široko daleko splnila megapřísná kritéria na ekologický tisk a udržitelnost a takovéto certifikáty mají jen 3 firmy v Evropě? Machři z Merchyou.sk, kteří potiskují všechny naše trička, vědí, co chtějí, a jdou si za tím, a proto jsou i pro nás inspirací.

Znáte Taschken.sk, dva mladíky, kteří bojují proti plastovým taškám parádními plátěnými taškami šitými v Čechách? Jsou poctivé a pevné, jsou stylové a jsou fakt super.

A takovýchto odvážných lidí je tu hodně. Jen je třeba je poznat a podpořit. A to je náš cíl. Přinést ti nové zajímavé věci ve spolupráci s dalšími šikovnými Čechoslováky. Toto je jen začátek. Máš se na co těšit a snad budou dobrým příkladem i pro tebe, že když chceš, máš trpělivost a děláš to poctivě, tak se to dá.